Kde nás najdete?


Zapper-Club s.r.o.

Tereza Turková

Anny Letenské 16
120 00 Praha 2

Návštěvní hodiny pouze po telefonické domluvě!

parazitivnas@email.cz

+420 734 188 668

Volejte Po - Pá od 10:00 do 18:00

Nestíháme zvedat telefon?

Nezoufejte!

My vám zavoláme zpět.:)

Facebook/Zapper-Club


 

Těšíme se na Vás!

NOVINKY

arr3Deset příznaků nedostatku železa v krviDeset příznaků nedostatku železa v krvi Železo je pro lidský organismus nepostradatelný prvek. Je... arr3Mořská terapie Sea PlasmaMOŘSKÁ PLASMA PODLE PROTOKOLU RENÉHO QUINTONA: BUNĚČNÁ REGENERACE Autor: Francisco Javier Coll,... arr3Popis účinků nízkých frekvencí na činnost mozkuPopis účinků nízkých frekvencí na činnost mozku   0,2–3 Hz-oblast velmi nízkých frekvencí,... arr3Muž z Ústí vyloučil dvoumetrovou tasemnici: Epidemie pokračuje!http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/200238/muz-z-usti-vyloucil-dvoumetrovou-tasemnici-epidemi... arr3Top 10 Nejstrašnější paraziti

KONTAKTY

Zapper-Club.s.r.o.
Anny Letenské 16 Praha 2 12000
tel: +420 734 188 668
napište nám

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 750 Kč
naše cena 325 Kč
naše cena 1 690 Kč

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

ANKETA

Jak se vám tyto stránky líbí?

Velice moc 89% Strašně moc 8% Nemnoho 2% Vůbec 2%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ