Zpracování cookies

Náš e-shop a partneři potřebují Váš souhlas s použitím souborů cookies, aby Vám mohli zobrazovat informace týkající se Vašich zájmů.

Odmítnout vše můžete zde.


Kde nás najdete?


Zapper-Club s.r.o.

Tereza Turková

Blanická 1088/27
120 00 Praha 2

Návštěvní hodiny pouze po telefonické domluvě!

parazitivnas@email.cz

 

+420 734 188 668

Volejte Po - Čt od 10:00 do 15:00

Nestíháme zvedat telefon?

Nezoufejte!

My vám zavoláme zpět.:)

Facebook/Zapper-Club

 

 

Těšíme se na Vás!


Úvod » LITERATURA » Velká kuchařka a učebnice olejovo-bílkovinové stravy


        

Velká kuchařka a učebnice olejovo-bílkovinové stravy

Dr. Johanny Budwig, Lothar Hirneise

novinka

 

Číslo produktu: 125478963
naše cena:
460 Kč ( Nejsme plátci DPH )

do košíku:
  ks  

Velká kuchařka a učebnice olejovo-bílkovinové stravy

Dr. Johanny Budwig, Lothar Hirneise
Poprvé v českém jazyce. Autor je v celém světě uznávaný odborník na olejovo-bílkovinovou stravu Dr. Johanny Budwig, světoznámé německé vědkyně sedmkrát nominované na Nobelovu cenu za úspěchy při léčbě rakoviny, a na alternativní způsoby léčby rakoviny. Dozvíte se, jak vznikla olejovo-bílkovinová strava a na jakém principu je založena. Je zde podrobně popsán celý systém této stravy a zodpovězeny nejčastější otázky. V další části knihy naleznete přesný recept na olejovo-tvarohový krém, linomel a oleolux, které tvoří základ olejovo-bílkovinové stravy, a velké množství originálních receptů s více než třemi sty barevnými fotografiemi. Olejovo-bílkovinová strava je také výbornou prevencí proti civilizačním chorobám, např. proti diabetu, kardiovaskulárním nemocem, astmatu, artróze či depresím. V poslední části knihy Lothar Hirneise vysvětluje pojem kauzanetika, rozebírá onemocnění rakovinou z jiného úhlu, než je běžné, a hlavně popisuje, jakých vynikajících výsledků s olejovo-bílkovinovou stravou je dosahováno v jeho 3E-centru (školicí centrum v Buochu, SRN).
Počet stran: 344

Dr. Johanna Budwig

Dr. Johanna Budwig.jpg

Dr. Johanna Budwig (1908–2003) byla aprobovaná lékárnice s diplomy z chemie a fyziky, vědkyně nominovaná sedmkrát na Nobelovu cenu. Byla vedoucí znalkyní pro léky a tuky ve Státním zdravotnickém úřadě, kde se schvalovaly nové léky. Studovala medicínu. Na celém světě je známá svými úspěchy v léčbě nemocných rakovinou pomocí systému olejovo-bílkovinové stravy. Přesvědčena o správnosti svých vědeckých poznatků, úspěšně se věnovala pacientům skoro půl století.

Více než 50 % jejích pacientů byli lékaři a jejich příbuzní, kteří dobře věděli, na koho se s tak vážnou nemocí obrátit.

Knihy této výjimečné ženy mají dnes v knihovně nejen lidé, kteří se díky její olejovo-bílkovinové stravě uzdravili, ale např. i vrcholoví sportovci, kteří díky ní získávají velké množství energie. Znalosti Dr. Budwig o životně důležitých tucích a jejich významu pro onkologicky nemocné byly nesmírně široké. Její učení a výroky byly a jsou dodnes – ať už z jakýchkoli důvodů – často znevažovány, narážely a stále narážejí na kritiku a odpor zastánců většinového mínění.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.